Göran Lindström /

Ladda din elbil vid huset

Om du äger en elbil kan det vara skönt att ladda den hemma vid huset. Har du inte den möjligheten kan det bli jobbigt att ständigt behöva åka till stormarknader eller snabbmatsrestauranger för att ladda bilen. Därför bör du fundera på att installera en laddningsstation hemma hos dig.

Varför välja elbil?

Elbilen är framtidens transportmedel. Eftersom priserna på fossila bränslen stiger och dess miljöpåverkan likaså är det ett smart val att köra elbil. I och med de höga bränslepriserna är det även smart för plånboken att köra på el istället för bensin eller diesel.

Om du vill köra på el är det bra att ha en laddningsstation hemma vid huset. Med laddboxen kan du se till att bilen alltid är fulladdad och du slipper oroa dig för soppatorsk på motorvägen.

Framtiden för elbilen och privattransport

Elbilen är på frammarsch och antalet elbilar på vägarna ökar år efter år. Förutom att du kan ladda bilen hemma så bygger företag ständigt nya laddstationer runt om i hela Sverige. Så även när du är ute och reser kan du ladda bilen och möjligheterna kommer öka med åren.

FILED UNDER : Bilar