Göran Lindström /

Sälj din bil och köp dig en ny

Idag är andrahandsmarknaden för bilar väldigt stor. Många bilägare byter ut sitt fordon vartannat år och är du ute efter en modell som nästintill är splitterny behöver du inte leta länge. Det är en väldigt bra strategi att köpa fordon på andrahandsmarknaden eftersom du sparar flera tusenlappar.

För dig som vill sälja bilen är det viktigt att dels få ett riktigt bra pris men även kunna lämna bilen smidigt. En annan faktor är att kunna köpa en ny bil på samma plats där du sålt din gamla.

Gör en bra deal

Känslan av att köpa en ny bil kan vara underbar. Lukten av det nya lädret, vetskapen av att ingen har suttit i sätet och att bilen känns extra stadig i olika körmoment. Eftersom en ny bil kan kosta flera hundratusen kronor funderar många på hur det är möjligt att ha råd. Bland de enklaste sätten är att sälja bilen på samma plats där du köper den nya bilen.

Fördelen är att du kan ha ett konstruktivt samtal och hitta olika bilmodeller som kan passa dig. Inte sällan finns det också nästan helt nya bilar som blivit använda en kort tidsperiod. Det kan vara ett alternativ för dig som vill fynda. Välj bland flera olika bilmodeller, kolla här och hitta din favorit.

FILED UNDER : Bilar