Göran Lindström /

När det finns formel 1 tävlingar som lockar

Formel 1 är för många en favoritsport och den enda motorsporten många kollar på. Bilarna går snabbt och det är en av världens mest prestigefyllda sporter.

Framför teven

De allra flesta väljer att se sin motorsport på teven, då det inte alltid är möjligt att resa till varje evenemang. Svenskar lockas ofta när landsmän tävlar och formel 1 har haft en hel del svenska förare. Formel 1 på teve är verkligen en spännande hobby, men vill du uppleva något utöver det vanliga bör du fundera på att resa till ett lopp och se det live.

Sitt på läktaren

Eftersom formel 1 är så populärt väljer många att resa för att se formel 1 live. Att sitta på läktaren under ett formel 1-lopp är något alldeles speciellt. Du kan höra motorerna vråla och se hur snabbt bilarna kör, vilket inte är möjligt att uppleva framför teven. Enklast om du vill se formel 1 live är att boka f1-resor på nätet.

Formel 1 som resmål

När du reser för att kolla på ett formel 1-lopp kommer du även ha saker efter loppet att göra. Formel 1-lopp utspelar sig på attraktiva platser, såsom Monaco och i Barcelona. Därför blir du aldrig uttråkad, även när loppet är över.

FILED UNDER : Okategoriserade